top of page
Lenneke.jpg

Lenneke Houtenbos
Ik ben HBO-verpleegkundige met een passie voor het initiëren en deelnemen aan vernieuwende initiatieven binnen de gezondheidszorg. 

Mijn specialisatie ligt in integrative medicine, een nieuwe visie op gezondheidszorg waarin de nadruk ligt op de coachende rol van zorgverleners, preventie, leefstijl, veiligheid en effectiviteit van aanvullende zorg en het belang van een omgeving die bijdraagt aan genezing.

Op dit moment volg ik een leefstijlcoachopleiding om mijn kennis over leefstijl te vergroten. Hierdoor kan ik cliënten helpen om zelf de regie te nemen over hun gezondheid en positieve veranderingen in hun leven door te voeren.

 

BIG nummer: 19037793530

manon website.jpg

Manon Wolfert

Ik heb in 2014 samen met drie andere enthousiaste mensen "De Sprank", een werkgemeenschap met peuterspeelklassen en naschoolse opvang, opgezet. Vanaf de start is De Sprank aangesloten bij de Stichting Sleipnir. De opgedane kennis en ervaringen in het zorgen voor kinderen vanuit een gemeenschap alsmede de ervaringen in het “anders ondernemen" opgedaan binnen Sleipnir wil ik graag inzetten binnen DuindoornThuiszorg. Voor ogen heb ik een prachtige werkgemeenschap voor verpleegkundigen, verzorgenden en cliënten waarbinnen de warme antroposofische en integrale zorg volop ingezet kunnen worden.

Nadya website.jpg

Nadya van Eenennaam
Ik ben HBO-verpleegkundige met een interesse in integrale gezondheidzorg. Met mijn achtergrond in antroposofische zorg en speciale aandacht voor leefstijl, streef ik ernaar om haalbare, persoonlijke zorg te bieden. Vanuit interesse begeleid ik zorgvragers om samen te ontdekken hoe we het welzijn kunnen vergroten. 

BIG nummer: 99923084830

Mirjam Wijsbeek
Ik ben antroposofisch verpleegkundige. 
Als verpleegkundige heb ik 30 jaar ervaring, waaronder in het ziekenhuis, de thuiszorg en verpleeghuizen. Momenteel ben ik werkzaam in een hospice, verzorg ik trainingen over complementaire en antroposofische zorg en geef ik uitwendige therapie behandelingen.
Wat mijn werk echt waardevol maakt, zijn de ontmoetingen op alle niveaus welke mij nog steeds raken. De ander zien en leren van elkaar. 

bottom of page